Takaisin

Sovitteleva työorientaatio kouluyhteisössä, kevät 2018

Sovittelu ja sovittelullinen työskentely on viime vuosina yleistynyt erilaisissa organisaatioissa ja työskentelytapaa sovelletaan työpaikoilla, kouluissa, avioerotilanteissa ja naapuruusriidoissa. Tässä koulutuksessa keskitytään erityisesti koulu- ja kasvatusyhteisöissä tapahtuvien ristiriitatilanteiden hallintaan sovittelun työotteella ja tilanteiden ehkäisyyn paremman vuorovaikutuksen keinoin.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sivistys- ja toimialajohtajille, oppilaitosten rehtoreilla ja muille esimiehille sekä varhaiskasvatuksen johtotehtävissä toimiville henkilöille. Se sopii erityisen hyvin saman organisaation johtoryhmälle tai johtamisen työpareille.

Kesto, laajuus ja rakenne

Koulutuksessa käsitellään rakentavan vuorovaikutuksen merkitystä ristiriitojen ehkäisyssä ja esitellään sovittelun perusajatus. Tavoitteena on lisätä tietämystä sovittelusta kouluyhteisön ristiriitatilanteiden ennakoinnissa ja ratkaisemisessa sekä tarjota välineitä vuorovaikutuksen kehittämiseen ja työyhteisön yhteistyökyvyn parantamiseen ennaltaehkäisyn näkökulmasta.

Koulutus muodostuu ennakkomateriaalista, yhdestä seminaaripäivästä ja sen jälkeen verkossa tapahtuvasta kokoavasta työskentelystä.

Seminaaripäivä järjestetään 10.4.2018 klo 9-16 Kuopiossa, hotelli Puijonsarvessa

Kouluttajana toimii työyhteisövalmentaja Teija Mykrä/Valmennustalo Virta

Hinta, osallistujamäärä

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa ja osallistujilleen maksuton.
Matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksista osallistuja vastaa itse.

Yhteystiedot

Suunnittelija Seija Okulov
seija.okulov@uef.fi
040 355 3920

 

Ilmoittautuminen

31.3.2018 mennessä

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja

Koulutus on osa laajempaa Opetushallituksen rahoittamaa Ennakoiva johtaja -koulutuskokonaisuutta.